Bijeenkomst 28 november

Bijeenkomst 28 november

6 november 2019 Bijeenkomsten 0

 

Op 28 november organiseert de Provincie Gelderland een informatiebijeenkomst. Tussen 18.00 en 20.30 uur bent u welkom bij De Melktap. De bijeenkomst staat in het teken van het inpassingsplan Verlegging N825 (eerste twee km) en de andere plannen zoals het landschapsplan. Dit landschapsplan heeft betrekking op de inrichten van de omgeving van de weg en aanwonenden worden aangemoedigd om daarin mee te doen. Ook zijn er plannen voor het plaatsen van een geluidsrail. Aanwonenden hebben aangegeven dat er in de plannen wel stappen zijn gemaakt om het geluid te verminderen maar het is nog onvoldoende. Genoeg stof om bij te praten dus. We hopen u te zien op de 28e. Meer over deze bijeenkomst leest u op de website van de Provincie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *