Stil asfalt inzet hoorzitting 20 november

Stil asfalt inzet hoorzitting 20 november

17 november 2019 Bijeenkomsten Persberichten 0

 

Provinciale Staten houdt op 20 november om 19.00 uur een hoorzitting in De Melktap. Deze hoorzitting gaat over het plan voor aanpassing van de eerste 2 kilometer van de Nettelhorsterweg. Ook is hierin de kruising met de Goorseweg opgenomen. Provinciale Staten besluiten over dit plan op 11 december. Het plan is dan definitief.

Van de aanpassingen is een visualisatie gemaakt. Deze kunt u vinden op deze website.

Wij zijn aanwezig en zullen ook gebruik maken van ons spreekrecht. We richten ons op de geluidhinder die de toename van het verkeer met zich meebrengt en vragen om stil asfalt voor de eerste vier kilometer. Voor het andere deel van de weg t/m Hekweg is al stil asfalt gepland. We hebben daarover diverse media ingelicht. Lees hier het persbericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *