“Cases on tour” op 10 januari

“Cases on tour” op 10 januari

8 januari 2018 Bijeenkomsten 0

Op 10 januari komen 27 masterstudenten van de TU Delft naar Geesteren. Op deze dag gaan drie groepen aan de slag ieder met een verschillende case. De cases zijn gebaseerd op de ideeën die we op de inspiratie- en informatieavond van 12 december hebben opgehaald. Om 16.00 uur presenteren de drie teams het resultaat van een dag werken aan de Slimste Weg. Voor deze presentaties nodigen wij u uit als VRIEND of PARTNER van de Slimste Weg. Ook de pers is van harte welkom. Wij zien u graag om 16.00 uur in De Melktap, Nettelhorsterweg 21, Geesteren. Deze dag is mogelijk gemaakt door onze partner Achmea, de grootste en meest innovatieve verzekeraar van Nederland met o.a. de merken Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *