Cases on Tour idee LABgoed wint

Cases on Tour idee LABgoed wint

17 januari 2020 Bijeenkomsten Presentaties 0

 

Op 15 januari werkten studenten van de TU Delft in de Proeftuin Nettelhorst aan vraagstukken om de energietransitie vorm te geven. Deze studenten reisden door Nederland om bedrijven te ondersteunen. Vandaar “Cases on Tour”. Dit internationale gezelschap ging in drie groepen aan de slag nadat ze eerst een tour met de huifkar van de Melktap door de omgeving hadden gemaakt. Aan het einde van de dag werden de resultaten gepresenteerd aan een deskundige jury. Het idee van LABgoed viel het beste in de smaak.

Achterhoek Nieuws publiceerde een artikel over dit unieke evenement. Van de eindpresentaties hebben we filmpjes gemaakt die op ons Youtube-kanaal te zien zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *