Opening testsite Geluidsrail

Opening testsite Geluidsrail

18 december 2019 Bijeenkomsten Media Nieuws 0

 

De Slimste Weg heeft de primeur! Op 18 december werd de openingshandeling verricht voor de testsite Geluidsrail bij de Melktap. Leden van de Proeftuin Nettelhorst, waarin de Slimste Weg samenwerkt met ondernemers, overheden en onderwijs, waren daarbij aanwezig.

De Geluidsrail past prachtig in onze ambitie om innovaties zichtbaar te maken, die helpen om de wegen in ons land, gezond, veilig en duurzaam te doen zijn. Te beginnen met de N825. Peter Tinga van onze partner Metadecor lichtte de werking van de Geluidsrail en de inrichting van de testsite toe.

Begin 2020 komt er bij de rotonde naar Geesteren een vaste opstelling van de Geluidsrail van 40 meter lang. Een mobiele versie van 25 meter staat nu bij De Melktap en deze zal in 2020 op 3 plaatsen langs de Nettelhorsterweg worden getest. Het testen is er op gericht om de effecten van de Geluidsrail in de praktijk te toetsen.

Verschillende media besteedde aandacht aan de opening: Omroep Gelderland

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *