Verslag informatieavond 12-02-2019

Verslag informatieavond 12-02-2019

17 februari 2019 Bijeenkomsten Nieuws Presentaties 0

 

Op 12 februari 2019 kwamen de partners van het Proeflab Leefbaar Verkeer ‘s-middag bij elkaar om het werkplan 2019 vorm te geven. Het Proeflab is sinds 1 januari 2019 een stichting. De stichting heeft van de Achterhoek Board (zie www.achterhoek2030.nl) een opstartsubsidie gekregen. Met deze subsidie was het mogelijk om een programmamanager aan te stellen. Dat is Liesbeth Couwenberg geworden. Zij zal tot 1 april zich richten op de vraag hoe het Proeflab Leefbaar Verkeer na 1 april levensvatbaar kan zijn.

In de avond was de bijeenkomst openbaar en presenteerden vijf studententeams hun eindpresentatie. De samenvatting van deze presentaties kunt u hier nog eens in posterformat terugkijken. Uiteindelijk kozen de aanwezig het team dat een presentatie hield over circulaire economie, tot winnaar van de avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *