Nulmeting gestart

Nulmeting gestart

22 december 2018 Nieuws 0

Op 10 december is er een sensorenhotel langs de Nettelhorsterweg geactiveerd in het kader van meten is weten. Dit sensorenhotel is geheel belangeloos ter beschikking gesteld door het bedrijf Connected Worlds. Er wordt onder andere geluid en fijnstof gemeten. De data die nu verzameld wordt is belangrijk om een “nul-situatie” vast te stellen. Op basis van deze “nul-situatie” kunnen we in de toekomst bepalen of bepaalde maatregelen bijdragen aan een stillere en schonere weg. De Provincie Gelderland en Technisch Distributiecentrum De Mors tekenden voor het installeren van het sensorenhotel. Door de activatie van het sensorenhotel is het Proeflab Leefbaar Verkeer gestart. Een mooie mijlpaal. Klik hier om naar de data te gaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *