Inloopbijeenkomst 15 november

Inloopbijeenkomst 15 november

14 november 2018 Bijeenkomsten 0

De provincie Gelderland organiseert op 15 november een inloopbijeenkomst over de aanpassingen van de Nettelhorsterweg. De bijeenkomst vindt plaats in De Melktap van 19.00 tot 21.00 uur. Bewoners in de omgeving van de weg hebben een uitnodiging gehad om deze bijeenkomst bij te wonen. Belangstellenden zijn ook welkom. U hoeft zich niet aan te melden. Tijdens de avond laat de provincie Gelderland het huidige ontwerp en de landschappelijke inpassingsplan zien. U kunt een reactie achterlaten op de gepresenteerde plannen via https://www.gelderland.nl/n825. Deze worden verwerkt in een reactienota. Wij zijn ook aanwezig om in samenspraak met de omwonenden te reageren op deze plannen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *