Aanvang werk kruising Broekstraat

Aanvang werk kruising Broekstraat

26 september 2018 Nieuws 0

Vandaag is er een begin gemaakt met het veiliger maken van de kruising Broekstraat met de Nettelhorsterweg. De provincie Gelderland is gestart met het kappen van bomen om zo het zicht te verbeteren en ruimte te maken voor de verbreding van de Nettelhorsterweg. De verbreding is nodig om op deze kruising een middengeleider te realiseren die het oversteken voor voetgangers en fietsers veiliger maakt. De bomen moet wijken om het zicht te verbeteren en in een later stadium ook ruimte te hebben voor de wegverbreding. Nieuwe bomen worden dan ook aangeplant.

Deze werkzaamheden zijn door de provincie Gelderland na overleg met de initiatiefnemers van de Slimste Weg, basisschool Nettelhorst en de gemeente Lochem, vervroegd gestart. De bedoeling is om alle werkzaamheden rond deze kruising voor het nieuwe schooljaar 2019-2020 afgerond te hebben. Een mooi resultaat van onze samenwerking.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *