Overleg met provincie en bijeenkomst 27-3

Overleg met provincie en bijeenkomst 27-3

21 maart 2018 Bijeenkomsten 0

In de maand maart zijn er twee overleggen geweest met de provincie Gelderland. Het eerste overleg was gericht op de knelpunten van de Nettelhorsterweg. Zien de plannenmakers dezelfde knelpunten als de omwonenden en de gebruikers? We hebben bij de provincie twee extra knelpunten onder de aandacht gebracht: Langzaam verkeer en de kruising met de Wolverveldsweg. Er zijn acties uitgezet om deze knelpunten te analyseren.

In het tweede overleg lag de nadruk op duurzaamheid en slimme oplossingen. Hierbij waren onder andere ook vertegenwoordigers van Cleantech regio, Achterhoek 2020 en de gemeenten aanwezig. De provincie wil graag gaan werken volgens de lijn “van kosten naar waarde”. Bijvoorbeeld: Van is een tunnel te duur NAAR wat levert een tunnel nu op? Beide bijeenkomsten gaven ons veel energie om door te gaan. We vertellen u er meer over op de informatiebijeenkomst op 27 maart bij Baan in Geesteren. U bent welkom vanaf 19.30

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *