Exposantenmeeting Innovation Expo 2018

Exposantenmeeting Innovation Expo 2018

9 maart 2018 Bijeenkomsten 0

Op 9 maart waren Hans Leeflang en Peter Post aanwezig op de exposantenmeeting voor de Innovation Expo 2018. De Innovation Expo wordt op 4 oktober gehouden in en om de voormalige onderzeebootloods op de RDM campus in Rotterdam. Deze Expo heeft als doel: innovaties verder brengen, doorbraken realiseren en daarmee bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land en in de wereld voor staan. Dat is de ambitie van de Nederlandse overheid met de Innovation Expo 2018. Bedrijfsleven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden ontmoeten elkaar op de Expo.

De Slimste Weg gaat samen met haar partners deel nemen aan deze Expo. Op de foto is Hans in gesprek met projectleider Helmy van Erp. Hans en Peter deden op deze meeting waardevolle contacten op. Zowel voor de realisatie van de weg alsook voor de deelname aan de Expo.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *