Op bezoek bij Stichting Pak An

Op bezoek bij Stichting Pak An

11 februari 2018 Bijeenkomsten 0

Op 31 januari brachten Jan, Hans en Peter een bezoek aan Stichting Pak An in Hengelo (GLD). Deze stichting is in mei 2016 opgericht door Grolsch en De Feestfabriek (organisator van de Zwarte Cross). Het doel is om ideeën die bijdragen aan de toekomst van de Achterhoek te ondersteunen. Vooral ideeën van en voor jongeren (leeftijdsgrens 18-80 jaar). Goede ideeën kunnen door iedereen in Nederland worden ingediend, zolang de resultaten maar ten goede komen aan de Achterhoek. Ideeën die gehonoreerd worden krijgen persoonlijke coaching bij de realisatie, inzet van netwerk en publiciteit, en/of een financiële bijdrage.

Jan, Hans en Peter hadden een plezierig gesprek met Johan Godschalk en Willy Hermans van Stichting Pak An. Het idee van de Slimste Weg is ooit op 23 mei 2017 ontstaan tijdens een door Pak An geleide inspiratiebijeenkomst over het dorp Geesteren. Het lag dus voor de hand dat de initiatiefnemers van de Slimste Weg op bezoek gingen bij Pak An. Het resultaat van het gesprek was dat Pak An ons initiatief gaat steunen door een aantal coaches te verbinden aan de Slimste Weg. Met deze steun zijn we natuurlijk erg blij.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *