“Cases on Tour” in de media

“Cases on Tour” in de media

17 januari 2018 Bijeenkomsten Media 0

Op 10 januari gingen 27 masterstudenten van de TU Delft aan de slag met het ontwerp van de Slimste Weg. De initiatiefnemers van de Slimsteweg waren enorm trots dat zij deze studenten voor een dag naar de Achterhoek konden laten komen. Verzekeraar Achmea maakte dit mogelijk.

‘s-Ochtends werd gestart met een huifkartocht over de Nettelhorsterweg. Daarna gingen de studenten in 3 groepen aan de slag. Ieder met een aparte opdracht. Om 16 uur werden de resultaten gepresenteerd aan belangstellenden en de pers. Dit evenement kreeg ruime aandacht in diverse media. Lees hier de artikelen welke op internet verschenen. In de volgende nieuwsbrief kunt u meer lezen over de resultaten. Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Word dan VRIEND.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *